Paul Harland Dag 2014

[ Read this in English ]

Paul Harland Prijs 2013Ik twijfel.

Vandaag was de Paul Harland Dag 2014, een dag om ongegeneerd alle facetten van genrefictie te vieren en de Paul Harland Prijs 2013 uit te reiken. Ik was er als jurylid, omdat ik de eer had om de 37 finaleverhalen te lezen en beoordelen. Ik was er als schrijver, om mijn twee Nederlandse pockets te verkopen (de helft van mijn oplage is al verkocht!). En ik was er als liefhebber van genrefictie, om vrienden te treffen, Facebook-connecties voor het eerst in het echt te zien, en nieuwe mensen te ontmoeten.

Oktober, november en december waren vorig jaar gewijd aan het lezen en beoordelen voor de Prijs, en nadat ik die enorme taak had afgerond heb ik gezworen dat ik het nooit meer zou doen, in elk geval de komende twee jaar niet.

Maar nu ik weer op de Dag ben geweest, en al die geweldige mensen (weer) heb ontmoet, en heb genoten van de gedeelde liefde voor goede verhalen, weet ik niet meer zo zeker dat ik volgende keer wil bedanken voor de eer.

(Later volgen net als vorig jaar blogjes over de verhalen die mij in het bijzonder hebben getroffen…)

%d bloggers op de volgende wijze: